Ma 2010. szeptember 6, hétfő, Zakariás napja van. Holnap Regina napja lesz.

Saját képet a Láncember Képtárba?

Ide várjuk a honlappal és a fórummal kapcsolatos kérdéseket, ötleteket, javaslatokat, kérelmeket, stb. Mindent ami eszetekbe jut!

Saját képet a Láncember Képtárba?

HozzászólásSzerző: Luby » 2006. december 31. 11:01

A honlapunk ugyan lassan, de azért fejlődik tovább.

A régi fotóalbum kinézete és kezelése nem igen tetszett így a neten egy újabb, jobb, egyszerűbben kezelhető, több lehetőséget nyújtó szoftver után néztem szét.
Egy pár kis kezdeti nehézség után, (ami nem a Galléria programra, hanem a saját tapasztalatlanságomra vezethető vissza), immár lehet mondani, hogy sikerült egy jó kis képtárat beállítani, ahova szívesen várom minden látogató moravicai vagy más fényképét.

Egy rövid és ingyenes regisztráció után feltöltheted a képeid, hozzászólásokat írhatsz, képeidet-, hozzászólásaidat módosíthatod, vagy törölheted. Sőt a képeidhez mások által hozzáfűzött kommentárokat is törölheted, ha nem tetszenek!
Ha kívánod, akár egy saját albumot is létrehozhatok a számodra, amely felett szabadon gazdálkodhatsz (a képtár szabályainak keretein belül).

Ha feltöltendő képeid nem illenének a létező kategóriákba, akkor kérlek a lépj velem kapcsolatba (privát üzenet vagy a kapcsolat mailezőjének segítségével) és írd meg a kívánt kategória (album) nevét.

Ennyi...

Csak egy klikk az egész: Láncember Képtár

Jó szórakozást és sikeres képfeltöltést kívánok mindenkinek!!

Luby

U.i.: A regisztrálás során kérlek egy létező email címedet adj meg! Egy elfelejtett jelszó esetén igen előnyös, ha egy újat kell kérned! ;)
Luby

Hozzászólás: 21

Re: Saját képet a Láncember Képtárba?

HozzászólásSzerző: admin » 2008. április 6. 22:44

Miután honlapunk 2008. április 6.-án új helyre költözött, megszűnt a felhasználók képfeltöltési lehetősége!

Ez azért van mert az új honlapra a régi képtárat csak egy úgynevezett fűző segítségével illesztettem be. Így a képek bármikor megtekinthetők, de rajtam kívül más nem tölthet fel képeket.

Ha mégis szeretnél feltölteni képeket, akkor lépj velem kapcsolatba. Mailben elküldöd a őket és én beillesztem a nevedben a képtárba!
Ez addig fog így működni, míg a régi képtárunknak egy új verziója jelenik meg! Ugyanis a kb. 2400 képet átmenteni egy teljesen új képtárba szinte lehetetlenségnek tartom...
Legalábbis óriási nagy melónak, amihez sem időm sem pedig kedvem nincsen! A képeket pedig nem szeretném feladni!

Remélem, hogy ezt az ideiglenes megoldást hamarosan lecserélhetjük!

Addig is az elnézéseteket kérem!
admin
Adminisztrátor

Hozzászólás: 4

Vissza: Újdonságok - Javaslatok - Kérdések